Over ons

Anoda Publishing is een online boekenuitgeverij die jou in staat stelt snel, eenvoudig en gratis je boek (en e-book) uit te geven. We ondersteunen je gedurende het schrijven en opmaken van je boek en helpen je bij de marketing en verkoop van je boek. Daarnaast denken wij in concepten. Het publiceren van je boek kan bijvoorbeeld in combinatie met een website of een app. Of onderdeel zijn van een groter project. Ook daarbij kunnen we je ondersteunen.

Anoda Publishing bestaat uit Anton Logemann en Ed Asscheman. Beiden kunnen buigen op een lange ervaring in de groene sector en in de uitgeefwereld. Om ons heen is een netwerk van redacteuren, fotografen, vormgevers, marketingdeskundigen en anderen die kunnen bijdragen aan een succesvolle uitgeverij.

Anton_webAnton Logemann  Ed_Asscheman (2)Ed Asscheman

Actief in de groene sector

Wij zijn actief in, wat wij noemen, de groene sector. Dat betekent de land- en tuinbouw, maar ook natuur, landschap, platteland, groen erfgoed en tuinieren. Vandaar ook onze pay-off ’Voor buitengewone boeken’. In de groene sector zit onze kennis en ons netwerk die wij graag willen inzetten om van jouw publicatie een succes te maken. Daarnaast is het zo dat in veel ‘kleinere’  thema’s het soms lastig een uitgave te publiceren voor een kleine doelgroep. Onze aanpak maakt het mogelijk boeken uit te geven juist voor een kleine doelgroep. Wij gaan ervan uit dat jij zelf in staat bent om te bepalen wat er in je boek komt en hoe je dat opschrijft. Wel kunnen wij je daarin adviseren en, als dat gewenst is, ook extra ondersteunen met redactie, vormgeving en marketing. Ook kunnen wij je publicatie beschikbaar maken voor tablets (iPad en Androidtablets), eventueel voorzien van beeld en geluid. Je kunt ons via het contactformulier vrijblijvend benaderen om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Heb je vragen of verbetersuggesties? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Schrijven, opmaken, publiceren, verkopen

Onze site www.anoda.nl biedt alle functionaliteit die je als schrijver nodig hebt om je boek uit te kunnen geven en te vermarkten. Je boek publiceren doe je in zes eenvoudige stappen: van het invullen van publicatie-informatie over je boek tot het opmaken van je eigen cover, van het uploaden van je bestanden tot het zelf bepalen van de prijs van je boek.

Je beschikt direct na het registreren over je eigen dashboard: in één overzicht zie je al je schrijversactiviteiten, ben je op de hoogte van de verkopen van je boek, zie je de berichten van je fans, kun je jouw website aanpassen, je blogs schrijven, etc. Zo moet het schrijven anno nu zijn.

Marketing

Je boek verkopen doe je met onze uitgekiende marketingmogelijkheden. Je krijgt je eigen webshop, je kunt fans aan je binden, blogs schrijven. We maken widgets voor je aan die je met 1 druk op de knop op je social community sites, zoals LinkedIn en Facebook, kunt plaatsen. Persberichten versturen doe je in een handomdraai, je kunt jouw persoonlijk promotiemateriaal bestellen en je boek in de boekhandel krijgen.

Geen voorraad

Overal in de wereld liggen honderden miljoenen boeken opgeslagen door van traditionele uitgevers. Wij zijn een groene uitgeverij. Wij drukken pas een boek als het is verkocht. Geen voorraden dus. En wij bieden van ieder boek ook standaard een e-book aan, hoeft er helemaal niet geprint te worden.